Home

mailing
Marja Hendriks

Fysiotherapie en
psychosomatiek

Traumatherapie
Activiteiten
Aquamareyn
Ruimte huren
Contact

 

Groepsactiviteiten Aquamareyn van seizoen 2019

 

Op maandag morgen 8.45-10.30.
Lu Jong yoga is een zachte vorm van Tibetaanse zelfhelende yoga afkomstig uit het  Tantrayana Boeddhisme en de Bön tradities in Tibet. Deze eeuwenoude Lu Jong oefeningen zijn naar het westen gebracht  door Tulku Lobsang Rinpoche. Ze dragen bij aan een gezonde wervelkolom en zorgen daarmee voor een gezonde doorstroming van energie in het lichaam. Ze geven gezondheid, power en vitaliteit. Tevens vormt Lu Jong door de focus op de adembeweging een meditatie in beweging. Als aanvulling bij topsport of als helende oefeningen voor mensen die over een minder fit lichaam beschikken, Lu Jong is toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden.


Graag vooraf aanmelden. Voor info en aanmelden: www.yogapat.nl tel. 06-125 124 96 patricia.smolders@kpnmail.nl


Op maandagavond 19.15-20.45. (start 2sept.)
Zen meditatie: zowel zit-, als loopmeditatie. Eens per drie weken bespiegeling: uitwisseling van hoe ondersteund de ZEN:. mindfullness ervaring je in het dagelijks leven.

Op dinsdag avond van 19.30-21.00 Els van der Kooij
Tai chi: is een Chinese bewegingskunst en bestaat uit vloeiende, langzame bewegingen. Het is een geweldig middel om je lichaamsbewustzijn, evenwicht en houding te verbeteren.

Op donderdagmorgen 8.45-10.30    Patricia Smolders.                            

Lu Jong yoga is een zachte vorm van Tibetaanse zelfhelende yoga. (zie maandagmorgen)                            

Op donderdagavond 17.00-18.00. Marja Hendriks
Evenwichtig & Ontspannen: Betekent even tijd en aandacht voor jezelf . Een serie van verschillende zeer eenvoudige ontspanningstechnieken (autogene training, oefeningen Dixhoorn en mobilizing awareness) Vanuit rust wordt het bewegen, op een ontspannen adem ritme, opgebouwd. Gebruik makend van bewegingspatronen, die je in je vroege kinderjaren vanzelfsprekend kon maken. Tevens gebruik makend van Mindfullness technieken. Zijn in het nu staat centraal, samen met het ontdekken van je grenzen, deze liefdevol en met respect benaderen.


Zondag middag  13.00-17.00  1e zondag van de maand   Margriet Versteeg. Sanga: “ Stromend water”  Zen meditatie , in de traditie van Tich Nathan.